De 10 ani de când sunt vegetariană, am observat un avantaj uriaș la ieșirile în oraș cu prietenii.
Eu sunt prima care știe ce comandă.
Cel puțin în Iași, un local obișnuit are 1-3 opțiuni vegetariene și mi-e extrem de simplu să aleg, cât alții trec prin meniu de mai multe ori și tot nu sunt 100% siguri ce o să ia.
În schimb, dacă ies într-un local specific vegetarian… mă uit încă de acasă pe meniul online.
Ajung la locație, mai scanez o dată meniul fizic, încep să iau prin eliminare fiecare opțiune, nominalizez vreo 4 care sună bine, le mai analizez o dată și tot nu sunt hotărâtă 😅
De asta consider că e un avantaj atunci când ai mai puține opțiuni:
-
E mai simplu să iei o decizie.
-
Nu-ți pui o grămadă de întrebări overthinking dacă ai făcut alegerea bună sau nu.
-
Știi dacă rămâi acolo să cumperi ceva sau schimbi locația.
În primul an de freelancing credeam opusul.
Credeam că, dacă îi ofer unui client mai multe opțiuni prin care putem lucra împreună, ”are de unde alege” ceva ce i se potrivește.
Dar în realitate era copleșitor să te uiți într-un document cu vreo 5 variante de metode de colaborare și livrabile.
Astăzi ofer o singură opțiune, you either take it or leave it.
E mai simplu pentru client să decidă dacă va lucra cu mine, sau va colabora cu altcineva.
Și, totodată, economisesc timp și energie oferind din prima opțiunea care consider că i se potrivește mai bine situației sale.
Dacă ai nevoie de ajutor sub formă de consultanță pe partea de copy sau sugestii de îmbunătățit o pagină de vânzare, mă găsești aici:
https://361va7hc15p.typeform.com/consultanta
Elena Petriuc