”Lucrurile care contează cu adevărat”

Read a funny email this morning. 

 

De fapt, scopul emailului nu era să fie amuzant, ci să vândă ceva.  

 

E vorba de un webinar despre cum să folosești AI în copy, ca să câștigi 3k pe lună cu doar 60 min de muncă. 

 

Poți scrie într-o oră campanii întregi de emailuri, descrieri de produse, headlines, texte de reclame, scripturi, postări social media etc.  

 

Și concluzia: ar trebui să folosești inteligența artificială ca să salvezi ore de muncă pentru ”lucrurile care contează cu adevărat.” 

 

So, ce înțeleg io de aici… 

 

Comunicarea unui brand online nu contează cu adevărat?  

 

Campaniile alea de emailuri și gândirea din spate nu contează cu adevărat? Deloc? Nici măcar un picuț? 

 

Să-ți faci o reputație ok online, ca să vină clienții să lucreze cu tine nu contează cu adevărat? 

 

Atunci ce ”contează cu adevărat”? 😅 

 

Probabil pentru cineva care intră în domeniu just for the money și merge mai mult pe volum în cel mai scurt timp posibil… poate nu contează lucrurile astea.  

 

Dar personal nici n-aș lucra cu o persoană care vede așa marketingul. Ca un task pe care-l faci cât mai repede și cum apuci, ca să scapi și să-ți vezi de altele. 

 

E ca și cum m-aș duce la un doctor care a ales meseria doar pentru bani. Iar când mă duc la consult, el stă pe laptop și-l întreabă pe ChatGPT ce diagnostic am, ca să treacă la următorul pacient mai rapid și să folosească timpul pentru ”lucrurile care contează cu adevărat.” 

 

Partea nasoală e că, dacă apar multe persoane de genul în piață, când iei un proiect unde s-a lucrat așa, o să ai mult de ”reparat”. Și-ți vine să-ți pui mâinile în cap când vezi ce bătaie de joc s-a făcut acolo. 

 

Partea bună e că, dacă asta e piața, clienții vor fi dispuși să plătească mai mult pentru o treabă bine făcută. Și va fi foarte ușor să te diferențiezi. 

 

Să arăți că ești interesat de ce face clientul tău și să-ți dai silința poate face diferența dintre cineva care ”salvează timp pentru lucrurile care contează” și cineva care ia clienți cu intenții mai ok în spate. 

 

Dacă ai nevoie de ajutor pe partea de copy ca să rezolvi anumite probleme de pe proiectul tău, mă găsești aici: 

 

https://361va7hc15p.typeform.com/consultanta  

 

Elena Petriuc 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *